Tag lidt stolthed og lokalpatriotisme. Og tilsæt den royal stemning. Så bliver det ikke en dårlig sommer.

Dronning Margrethe den 2. kommer til Randers i slutningen af august. Alt tyder på, at hendes nylige operationer ikke holder hende væk fra det planlagte sommertogt, der 31. august fører hende og Kongeskibet Dannebrog til Randers.

Der er sammensat et officielt program, hvor alle – der har blot den mindste smule tilknytning og stolthed over Kongehuset – kan få et lille kig på den kvinde, der siden 1972 har været Danmarks Dronning.

Der er garanti for flotte kjoler og pomp og pragt i stort format, når Randers får æren af et besøg. Og det bør vi da nyde og beundre, når muligheden byder sig.

Det er jo ikke særlig tit, at købstaden Randers får så fornemme gæster, der endda medbringer helt eget skib, en kongelig besætning og tilmed inviterer alle de fine til reception ombord på Dannebrog.

Uanset hvad du måtte mene om de kongelige, monarkiet og vores styreform, så har du chancen for at nyde og se, hvad det indebærer – på tæt hold – når Dronning Margrethe tager på tur rundt i Randers og omegn.

Et par landsdækkende medier – og de lokale naturligvis – har muligheden for også at vise, hvad Randers kan. Både som by og med de virksomheder, som har domicil i Randers. Det følger med, at dronningen med sin tilstedeværelse kaster lidt royalt glans på det også.

Så lad os vise det bedste af Randers frem og samtidig vise lidt stolthed over, alt det vi kan i Randers.