Ingen vandt hovedgevinsten – men to personer løber med en million hver.

Der var ingen, der ramte de syv rigtige ved lørdagens trækning i Lotto. Men som sædvanligt var der alligevel to danskere, der var heldige og vandt hver en million kroner i den ekstratrækning, der går under navnet Millionærchancen.

En af dem har købt sin kupon i det østjyske – nærmere bestemt i Vorup.

Den anden million blev vundet på en Lyn Lotto, der er købt i SuperBrugsen i Bramming, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

For begge kuponers vedkommende gælder det, at der ikke var yderligere gevinster, så det er med andre ord ganske vigtigt, at kuponernes ejere ikke bare tjekker tallene og krøller sedlen sammen – den er guld værd.

»Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,« siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

jro