Ti unge fik succesoplevelse, da de samlede ind til Dansk Røde Kors på Randers Stadion.

Før Superligaholdet Randers FC slog Silkeborg IF 1-0 i søndags, mødte de over 6.000 tilskuere ti unge med indsamlingsbøtterne fra Dansk Røde Kors.

De er enten tidligere eller nuværende deltagere i Randers FCs fritidsjobprojekt ’Talents of Tomorrow’, og de meldte sig på banen, fordi de gerne vil gøre en forskel.

»Folk har været rigtig søde, og mange har givet et bidrag,« siger Ahmad på 17 år. Sammen med kammeraterne Liviu og Aman fik han en god modtagelse af fodboldtilskuerne.

»Ja, det er evner, der er gode at have, når man som ung skal have sit første fritidsjob. For flere af de unge var det lidt nervepirrende til at starte med. Men den gode respons fra gæsterne på stadion gjorde det hele lidt nemmere,« fortalte projektleder fra Randers FC, Katrine Hauberg Petersen.

»Jeg tror, at vi når samme beløb som sidste år, nemlig cirka 85.000 kroner. I år ser det ud til, at indbetaling via MobilePay bliver noget større end sidste år. Indsamlerne er blevet positivt modtaget, og stemningen har været god,« siger indsamlingsleder Karin Bjerregaard Rasmussen fra Dansk Røde Kors.

Monica og Sofia var to af de ti unge der samlede ind på Randers Stadion. Indsendt foto