I dag sætter Sundhedsstyrelsen og TrygFonden den helt nye ”Sammen redder vi liv”-indsats i gang, der skal få flere til at melde sig som hjerteløbere.

Ny dansk forskning viser, at de fleste hjertestopoverlevere vender tilbage til et godt liv – både fysisk og mentalt. Men for at overleve et hjertestop er det afgørende at få hjælp hurtigt, og her kan hjerteløberne spille en vigtig rolle i forhold til at få bragt en hjertestarter til stedet og få påbegyndt hjertelungeredning hurtigst muligt.

En ”Sammen redder vi liv”-bus besøger Randers i dag.

Den kører landet rundt og besøger udvalgte uddannelsesinstitutioner og grundejerforeninger for at give de studerende og medlemmer af grundejerforeningerne en introduktion til hjertelungeredning samt opfordre dem til at blive hjerteløbere.

I dag Tirsdag 03. oktober kl. 08.55-13.30 besøger ”Sammen redder vi liv”-bussen VIA University Collega Campus Randers, Jens Otto Krags Pl. 3, 8900 Randers