Vi spurgte, om der var kommet blade på træerne inden 1. april. Årsquizzen Randers Dysten fik tilføjet et ‘nej’.

KIAN JOHANSEN

53 procent af vores deltagere i Randers Dysten 2023 har gættet forkert på det tredje spørgsmål i vores årsquiz.

Vi spurgte, om bladene på træerne på Rådhustorvet er sprunget ud inden 1. april. Og da der stadig ikke er ét eneste blad på træerne lige foran Din Avis kontor, så må vi konstatere, at svaret er nej.

Randers Dysten

Din Avis har stillet 14 spørgsmål om mulige begivenheder, der kunne finde sted i Randers i 2023.

Hvert kvartal får vi tidsmæssigt svar på to af spørgsmålene. De resterende får vi svar på i løbet af 2023.I spørgsmål 3 ud af 14 har vi spurgt, om bladene på træerne på Rådhustorvet er sprunget ud inden 1. april.

Omkring 47 procent af de indsendte kuponer har svaret ’nej’ til dette spørgsmål.
Hovedpræmien er et citygavekort på 1.000 kroner.

Bliver Micki taler?

Det næste spørgsmål handler om Micki Cheng, kendt fra blandt andet Bagedysten og fra Randers. Her skulle man gætte på, om han bliver årets taler til Sankt Hans aften på Tronholmen.

Randers Eventsekretariat har endnu ikke meldt en taler ud, så vi venter stadig i spænding. Og så er der jo også stadig længe til 23. juni.

Når vi kender svaret, så udløser det endnu en vinder i årsquizzen, som er så snedig indrettet, at du kan vinde ved at gætte to rigtige spørgsmål i hvert kvartal og stadig løbe med hovedpræmien på et 1.000 kroners gavekort fra Randers City, hvis du altså er den, der har gættet flest rigtige på udfaldet af årets begivenheder.