1. oktober kunne kunderådgiver Karin Friis fejre 25-års-jubilæum i Sparekassen Kronjylland.

Hun har sin daglige gang i Sparekassens afdeling i Middelgade, hvor hun i alle årene har taget sig godt af sine kunder og har bidraget til, at de har indsigt og overblik over deres økonomi.

Før sin ansættelse i Sparekassen var Karin Friis 20 år i Danske Bank. Herfra har hun erfaring og kompetencer med sig og endnu vigtigere: det var også her hun mødte sin mand, Ole, der nogle år efter Karin også blev ansat i Sparekassen Kronjylland.

Karin og Ole bor i Kristrup, og når de holder weekend, er de ofte at finde i deres sommerhus i Skagen, hvor de nyder hinanden og venner og familiens gode selskab. Deres to børn er flyttet til København, så nu går turene også den vej, så de kan besøge pigerne og deres barnebarn.

Karin Friis fejrede sit jubilæum sammen med kollegerne i Randers City-afdelingen.