Nette Møller-Nielsen afløser Lisbeth Kidmose, der er gået på pension.

Nette Møller-Nielsen tiltræder som ny cheflæge på Operation og Intensiv på Regionshospitalet Randers fra 1. januar 2024, hvor hun overtager stolen fra Lisbeth Kidmose, der er gået på pension.

Nette Møller-Nielsen kommer fra en stilling som ledende overlæge for uddannelse på Operation og Intensiv, Regionshospitalet Viborg, hvor hun har været siden februar 2020. Derudover har hun siden 2016, hvor hun fik sin speciallægeautorisation i anæstesiologi, været tilknyttet Præhospitalet som akutlæge og har kørt akutlægebil i flere områder i Region Midt.

»Vi ser frem til at byde Nette velkommen i Randers. Hun kommer med solid ledelseserfaring fra et andet regionshospital og med en god energi og lyst til udvikling. Derudover kan hun med sin store erfaring inden for uddannelsesområdet være med til at sikre, at Regionshospitalet Randers kan fastholde sit ry som et godt uddannelsessted,« siger lægefaglig direktør Lone Winther Jensen i en pressemeddelelse.

Gensyn med Randers

Siden hun fik sin kandidatgrad i 2006, har Nette-Møller Nielsen været forbi flere forskellige afdelinger i regionen – herunder på Regionshospitalet Randers, hvor hun fra oktober 2009 til juni 2010 var ansat som reservelæge på anæstesiologisk afdeling. Så det bliver ikke helt fremmed for hende at træde ind af døren på hospitalet i Randers.

»Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel som cheflæge i Randers og drive den meget veldrevne afdeling videre i samarbejde med den øvrige afdelingsledelse. Det bliver helt sikkert både en stor og spændende opgave,« siger hun.

Nette Møller-Nielsen tiltræder som cheflæge 1. januar 2024 og kommer sammen med cheflæge Michael Tjørnild og chefsygeplejerske Conny Elmstrøm til at udgøre afdelingsledelsen på Ortopædkirurgi, Operation og Intensiv.

gs