Midttrafik anbefaler, at man får styr på køretider og billetter, inden festen starter.

Natbus er et bedre valg end bilen, når turen går hjem efter julens fester.

Midttrafiks natbusser kører festglade og trætte kunder sikkert hjem hver fredag og lørdag fra 24. november til og med nytårsaften. Det skriver Midttrafik i en pressemeddelelse.

I Aarhus kører natbusserne året rundt, og det samme gælder en række regionale ruter som rute 100, 118, 123 og 200. I Randers kører julenatbusserne allerede fra 17. november. På Midttrafik.dk/natbus kan man få overblik over hvor og hvornår, der kører natbusser. Man kan også søge i Rejseplanen.

Midttrafik gør opmærksom på, at det koster dobbelttakst at køre med natbussen, med mindre man anvender et rejsekort, hvor der automatisk bliver trukket et natbustillæg. Har man pendlerkort, skal man købe en enkeltbillet oveni eller bruge et klip på et klippekort. Pendlerkort er gyldige indtil midnat, den dag de udløber, og er derfor ikke gyldige i natbusser efter midnat.