Operaen Randers samarbejder som noget nyt med Julemor.

Julemor har de sidste fem år har samlet gaver ind til børn og unge i alderen 0-17 år i socialt udsatte familier i Randers og omegn. Hidtil har hun brugt privaten til at modtage gaver, pakke dem ind og udlevere dem til familierne. Som noget nyt træder Operaen i år ind i det efterhånden omfattende projekt for at lette presset.

I dagene 4. til 9. december har byens borgere og butikker mulighed for at komme med donationer til Julemor i Operaen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Tidligere års erfaring gør, at der kun modtages nye ting. Donationer, som søges af både byens borgere og butikker, er blandt andet gaver som alderssvarende legetøj, tøj, brætspil, krea- og skoleting, brætspil, kosmetik og deodorant/parfume.

For at udleveringen af gaver til de udsatte familier bliver en tryg og hyggelig oplevelse for familierne, bliver der arrangeret udlevering/julehyggedag et julehemmeligt sted i Randers City, hvor kun de pågældende familier bliver inviteret til.

I den forbindelse søges der også indpakningspapir, slik til godteposer, kaffe, te, juicebrikker, små sodavand samt et par bradepandekage/kagemænd fra en bager.

Op mod 300 børn og unge fordelt på mere end 100 udsatte familier i Randers og omegn har haft glæde af dette velgørende tiltag. Operaen håber på, at deres hjælp vil bidrage til, at endnu flere kan få gavn af Julemors projekt. Operaen bidrager i år med en stor bunke brætspil til de mindste.

Mandag og tirsdag 11. og 12. december kl 12-15 (ikke som før skrevet 10/12) vil Julemor og alle hendes frivillige nisser sidde i Operaens lokaler og pakke gaver ind. Her er byens borgere velkommen til at kigge ind og give en hånd med.

Operaen Randers donerer selv en bunke brætspil til Julemors indsamling. Pressefoto