Tidligere ejer af McDonalds på Tørvebryggen har fået sin frø med hjem.

De forsvinder skisme de frøer.

Siden vi satte gang i frøjagten for mere end et år siden, for at markere 20-året for ’Kys frøen’-projektets indtog i Randers, så er flere enten forsvundet, solgt til anden side eller som i dette tilfælde blot rykket et par kilometer.

En kær læser gjorde for nylig opmærksom på, at McFrog, frøen der stod på Hospitalsgade tæt på indkørslen til McDonald’s, var væk.

Din Avis ringede til Carina Dahl, der var den første kvindelige franchisetager i McDonald’s-kæden i Danmark, og som har drevet en del McDonald’s-restauranter, blandt andet i Randers og omegn. Senest startede hun op i Fårup i 2022. Den er dog allerede overtaget til anden side. Det samme er McDonald’s i Tørvebryggen.

McFrog malet af Bente Lund Korbing som den så ud, da den stod ved McDonald’s ved Tørvebryggen. Foto: Kian Johansen

Vi ville egentlig bare høre, om hun havde nummeret på den nye franchisetager i Tørvebryggen. For det måtte da være ham, der havde gjort det onde ved den frø, som Bente Lund Korbing malede i 2003.

Men nej.

»Frøen står hjemme hos mig på Fabersvej,« afslører hun med det samme.

Hun afslører også, at hun gerne vil have den renoveret og malet op igen. Frøen har haft så stor betydning for hende gennem karrieren i Randers, at hun gerne ville beholde den.

Så nu har McFrog fået et nyt hjem på Fabersvej, tæt på Randers Realskole.