Af Jørgen Andersen, Stenaltvej 6, 8930 Randers NØ

Kian Johansen, der er redaktør på Din Avis, spørger, hvad vi skal kalde det nyeste ”såkaldte kunstværk” i Randers af den i Randers fødte kunstner Erik A. Frandsen. Der kalder sit ”kunstværk” Bar Roma.

Konkurrence: Hvad skal vi kalde den liggende mand?

”Kunstværket”, der forestiller en liggende mand på trappen op til Thors Bakke, blev afsløret med stor bevågenhed af borgmester Torben Hansen, samt en del Randers-borgere, der mener at have forstand på kunst.

Nogle faldt i svime, andre trak på smilebåndet, og endnu flere siger det lige ud. Den er umådelig grim og har intet som helst med Randers’ DNA at gøre.

Jeg er enig med de sidste! Det ligner mest af alt en tredje sortering porcelæns figur fra den kongelige porcelænsfabrik.

For mig at se ligner det mest af alt ”En falden socialdemokrat”.

Kan det mon være et mindesmærke til ære for borgmester Torben Hansen, der ligger med hovedet ned i jorden og græmmer sig over de mange millioner han og kommunen har brugt på det såkaldt kunstværk. Eller er han måske næsegrus af beundring. Jeg ved det ikke!

Den eneste, der har grund til at storsmile hele vejen hen til banken, er kunstneren Erik A. Frandsen.