Snart er der igen åben i den gule og sorte Netto-butik på Hvedevej, nu med nyt look.

Nettos nyeste renoverede butik i Randers er klar til at tage imod kunderne fra onsdag 13. december fra klokken 8.

Det fortæller Netto i en pressemeddelelse.

Butikken åbner med Nettos nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en gammel Netto-butik, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Karina Aarup Madsen.

»Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod,« siger hun.

Nettos nyrenoverede butik i Randers er en af i alt 174 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2023. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden 1. april 2024 år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.