Retten i Randers holder rollespil og lader Randers Regnskov gå konkurs. For at vise, hvad der foregår bag murene.

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der sker bag de gule mursten på Nørregade 1, så er lørdag 3. februar din chance for at finde ud af det!

Retten i Randers inviterer alle nysgerrige sjæle til en sjælden Åbent Hus-oplevelse fra kl. 10.00 til 14.00.

Dagen byder på en unik cocktail af retslig sjov og alvor.

Tænk dig – du kan blive vidne til Randers Regnskov blive “solgt” på en fiktiv tvangsauktion! Retssal H bliver omdannet til en auktionssal, hvor regnskovens direktør Henrik Herolds (i al hemmelighed) sætter skoven under hammeren. Men, det er altså kun for sjov!

For dem med en smag for drama, vil retssal G være scenen for et fiktivt retssagsspil om en voldssag. Forestil dig at være tæt på action uden risiko – det er næsten som at være i en episode af dit yndlings krimidrama!

Kriminalforsorgen vil holde et spændende oplæg i frokoststuen, hvor du kan få indblik i deres arbejde med at transportere fanger. Måske får du også chancen for at vise din viden om retssystemet i en retsquiz.

For de mere eventyrlystne, bydes også på en eksklusiv tur til steder, hvor få har sat deres fod.

Se dommernes voteringsrum og få et glimt af politiets fangeceller i kælderen – det er som at træde ind i en anden verden!

Pladserne til de mest populære aktiviteter er begrænsede. Det er først-til-mølle, så kom tidligt og grib chancen for at opleve rettens arbejde på nært hold.

Detaljeret program og yderligere information findes på www.domstol.dk/randers – og bare lige et tip: parkering ved retten er ikke en mulighed, så planlæg din ankomst i god tid.