Randers Bibliotek byder på fastelavnsfest, international pandekagedag, kreative workshops, musik, VR, robotprogrammering og gode historier i vinterferien. 

I den kolde og mørke tid er der altid lys og varme at finde på biblioteket, og i vinterferien er der ekstra meget at komme efter på Randers Bibliotek.

»Gæsterne kan blandt andet få varmen, når køllen skal svinges, og den berømte kat slås af tønden til fastelavnsfesten lørdag op til vinterferien. Og så er risiko for at få varme i kinderne, når vi finder de røde hjerter frem og laver smukke kærlighedskort i anledning af valentinsdag,« fortæller biblioteksmusikant, Peter Elmelund, i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Vi inviterer også på en pandekage i anledning af den internationale pandekagedag, og vi stiller frem til kreative workshops og leg med teknologi. Onsdag eftermiddag kommer forfatteren og tegneren Frederik Risom på besøg og fortæller om sin ’Tykke tante Knud’. I løbet af ugen er der også både babymusikleg for de mindste og musikleg for de tre- til seksårige med Budtz Elmelund Duo.«

Programmet for ugen rummer lidt for enhver smag, og man kan få det fulde overblik på Randers Biblioteks hjemmeside. Alle arrangementer for børn er gratis, men nogle har begrænset antal pladser og kræver derfor tilmelding.