Hvordan ser din drømmeby ud? Det kan alle børn og voksne i vinterferien give deres bud på hos Museum Østjylland.

Hvordan ser din drømmeby ud? Museum Østjylland inviterer alle ferie-ramte børn og deres voksne indenfor til vinterferie-workshoppen ’Mig og min drømmeby’. Her får store og små i fællesskab skabt verdens bedste by. Samtidig laver I sjove regler for byen og forsegler dem som gamle dokumenter.

Alt er muligt, når du på museet tager arkitektbrillen på, tænker stort og leger byplanlægger.

»I workshoppen spørger du sig selv: hvordan ser min drømmeby egentlig ud? Overvej, hvad der skal være i byen, og hvem der skal bestemme. Er der kunst, biler, museer, hunde og fodgængerovergange?« fortæller museumsinspektør Helle Lebahn Bentzen i en pressemeddelelse, hvor hun opfordrer alle til for alvor at slippe fantasien løs og drømme stort.

Artiklen fortsætter under billedet

På Museum Østjylland kan du to dage i vinterferien tage arkitektbrillen på og slå dig løs som fantasifuld byplanlægger. Foto: Museum Østjylland

»Måske kan biler og hunde flyve? Måske flyder børnehaven på vandet? Måske gynger fortovene dejligt, når man går på dem? Eller måske bygger vi vores huse i træerne?«

Unik drømmeby

Sammen med en museumsmedarbejder tegner, klipper og klistrer store og små i by-workshoppen. Til sidst samles alle input til en unik drømmeby anno vinteren 2024.

Museet sørger for alle remedier til workshoppen. Som deltager skal man bare medbringe sine drømme, en god portion fantasi og masser af legelyst.

Man kan komme og gå i workshoppen, som man har lyst.

I kan også besøge børneudstillingen ’Mig og min by’, der byder på masser af muligheder for at lege og blive klogere på din, min og vores by.

Der er gratis adgang til både workshop og særudstilling.

Vinterferie-workshoppen ’Mig og min drømmeby’ er åben for børn og deres voksne tirsdag 13. februar og onsdag 14. februar.

gs