Børn og deres voksne inviteres til kreative ferieaktiviteter i naturen.

Randers Naturcenter inviterer tre dage i vinterferien på årets første åbne aktiviteter for hele familien. I dagene tirsdag 13. februar til torsdag 17. februar kan du prøve kræfter med din kreative side og forskellige naturmaterialer.

Biologerne og naturformidlerne på Randers Naturcenter gør klar til, at du kan lege med pil. Lav din egen pileblyant med udskæringer. Skær flotte pileperler til armbånd eller halskæder. Eller måske vil du hellere lave et fuglefoderbræt med pil.

Du kan også prøve kæfter med at snitte og dekorere dine helt egne naturfolk, lave en fin snurretop eller snitte en svamp, der kan dekoreres og stilles flot i vindueskarmen derhjemme.

»Vi har lavet manualer til alle aktiviteterne, så det er nemt at komme i gang. Og der er bestemt plads til, at vinterferiens gæster kan sætte sit præg på kreationerne. Alt sammen naturligvis under kyndig vejledning, hvis der er brug for det,« siger biolog Maria Stenbye Cornett fra Randers Naturcenter i en pressemeddelelse.

Alle dagene tænder Randers Naturcenter op i bålet, hvor de besøgende kan varme deres medbragte mad over gløderne.

Trænger du til at strække benene, kan du gå en tur i Vorup Enge og besøge fugletårnene. Og lån eventuelt en kikkert og en fuglebog hos Randers Naturcenter.

gs