Jytta Nyvang kan 15. februar fejre 45-års-jubilæum i Sparekassen Kronjylland.

Hun startede i 1979 som kontorassistent, og efter nogle år uddannede hun sig til kunderådgiver. I en årrække var hun en vellidt og efterspurgt kunderådgiver for kunder i Randers City og senere i Vestre afdeling.

Det er ikke usædvanligt, at folk spørger Jytta Nyvang, hvorfor hun dog har arbejdet så mange år i samme virksomhed, og hertil svarer hun:

»Jeg er glad for at tage på arbejde hver eneste morgen. Jeg nyder samværet med mine kolleger, og det at løse opgaver, som kunder og kolleger værdsætter, er en stor tilfredsstillelse.«

I 2013 valgte Jytta Nyvang at skifte rådgiverjobbet ud med opgaver at ekspedere boligsager. Det gør hun sammen med sine kolleger på Frankrigsvej i Hammel.

Nye fleksible arbejdsformer har givet hende mulighed for, at hun to dage om ugen kan løse opgaverne fra hjemmekontoret. To dage passer hende godt, men mere end to dage om ugen ville slet ikke gå, for hun er fuld af humør og livsglæde. Hun trives med kolleger og samvær, og hun bidrager altid til, at der er sjov og højt humør kollegerne imellem.

Er der noget, som ikke rigtigt fungerer, kan man også regne med at høre fra hende. Jytta Nyvang har høje standarder – både når det gælder det faglige i arbejdet, og hvad man byder medarbejderne, og hun ytrer det gerne, hvis hun mener, noget kan eller bør gøres bedre.

Jytta Nyvang har besluttet, at hun til efteråret vil gå på efterløn. Hun ser frem til at bruge kroppen mere aktivt og give hovedet andre udfordringer. Hun elsker sang, dans og samvær og har blandet andet planer om at tage på højskole og bruge mere tid sammen med børnebørnene.

Privat bor Jytta Nyvang i Helsted sammen med sin mand, Jan, som hun mødte som kollega i 1983. De er stadig kolleger og har tilsammen været 85 år i Sparekassen Kronjylland. De har tre børn og fem børnebørn.

Jytta Nyvang har tidligere været elitegymnast og instruktør i RGF, og hun nyder at være aktiv. Hun går til blomsterbinding, hun går lange ture og glæder sig til som ”livsnyder” at få tid til en tur i fitnesscenteret.