24. og 25. februar kan du gå på opdagelse i antikviteter, loppefund og kræmmervarer.

Det er en glad arrangør, Jakob Hansen fra firmaet JH Arrangementer, som fortæller i en pressemeddelelse, at der i weekenden 24. og 25. februar igen er stort kræmmer- og loppemarked i Arena Randers .

Interessen fra kræmmernes side har været meget stor for at komme med, fortæller Jakob Hansen, som derfor kan garantere en total udsolgt Arena Randers fyldt med antikviteter, unikke loppefund og masser af kræmmervarer.

»Man har mulighed for at gøre årets handel og finde helt unikke loppefund, fordi vi har mange med, som har ryddet op på loftet efter nytåret eller købt nye ting, som de kan sælge på markederne, så vi har store forventninger til, at udbuddet af varer bliver kæmpestort og det bedste nogensinde,« fortæller Jakob Hansen i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Vi forventer mange besøgende 24. og 25. februar, for på grund af inflationen søger flere mod genbrugsbutikker og loppemarkeder, fordi der er mulighed for at finde billige, spændende, trendy ting til fornuftige priser.«

Der er entré til kræmmer- og loppemarkedet.