En tilfældig hundelufter fandt en svært tilskadekommen mand i Randers. Politiet mistænker to for overfald.

Af Jørgen Rosengren, lokalavisen.dk

To 18-årige mænd bliver klokken 12.30 onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Retten.

De er sigtet for grov vold ved ’i forening’ at have overfaldet en 19-årig mand på et stisystem i området ved Paderuphus i det sydøstlige Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Overfaldet skete onsdag eftermiddag i sidste uge, hvor den 19-årige blev både sparket og slået, inden gerningsmændene forlod stedet.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet omkring klokken 17.00. Ved betjentenes ankomst til stedet kort tid efter var den 19-årige i gang med at blive tilset i en ambulance.

Han blev efterfølgende kørt til behandling på hospitalet, hvor han blev vurderet til at have været i overhængende livsfare.

De to 18-årige blev anholdt tirsdag eftermiddag.

Også en 16-årig pige og en 25 årig kvinde blev anholdt og sigtet i sagen

De er efterfølgende begge blevet løsladt efter endt afhøring.

Det er lige nu uklart, om de to stadig er sigtet i sagen.

Søger vidner

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der måtte have befundet sig i området omkring gerningsstedet i tidsrummet fra omkring klokken 16.00 til 17.00 onsdag den 14. februar.

»Vi er særligt interesserede i at komme i kontakt med den mandlige hundelufter, som fandt den 19-årige kort tid efter overfaldet« skriver Østjyllands Politi, der også oplyser at personen luftede en sort/hvid hund.

Alle vidner bedes kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved dagens grundlovsforhør og om varetægtsfængsling af begge de 18-årige mænd.