En ny kandidat har meldt sig på banen frem mod kommunalvalget i 2025.

Henning Munkholm Eriksen melder sig nu som kandidat for Liberal Alliance frem mod kommunalvalget 2025 til Randers Byråd. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han er et kendt ansigt i Stevnstrup, hvor han har været aktiv i fodboldklubben, håndboldklubben, borgerforeningen, sommerfestugen og er i øjeblikket aktivt bestyrelsesmedlem i den lokale idrætshal.

Henning Munkholm Eriksen er ny og uprøvet i politik, men han er en erfaren forhandler og er vant til at få enderne til at nå sammen, også selvom der umiddelbart kan være langt til målet.

Derfor har han en Intention om at samarbejde bredt i byrådet. Det er ikke vigtigt om den gode idé kommer fra højre eller venstre side, blot det er til kommunens bedste, står der i pressemeddelelsen.

De primære budskaber fra Henning er ja tak til simplere regler og administration og nej tak til knopskydningen af den offentlige administration og forvaltning, ja tak til aftaler med konkrete mål, der følges op på og nej tak til hovedløse aftaler, der ikke kan følges op på samt ja tak til bedre beskyttelse af naturområder i Gudenådalen og i Randers Fjord – fra Langå til Udbyhøj og ja tak til øget offentlige tilgængelig med stier og broer for gående og cyklister, således der skabes flere motionssløjfer og unikke naturoplevelser til gavn for turister og lokal befolkning.

Lisa Perkins, der er formand for LA Kronjylland, glæder sig over det nye stærke kandidatur og håber, at tilgangen af kvalificerede kandidater kommer til at udgøre et slagkraftigt team, sammen med LA’s nuværende repræsentant i byrådet, Lars Axel Nielsen. Henning Munkholm Eriksen og Lars Axel Nielsen er allerede inde i en god rytme med samarbejde og sparring i det politiske arbejde, lyder det i pressemeddelelsen.