Flere biler og motorcykler blev beslaglagt i forbindelse med biltræf.

Cars and Coffee.

Det lyder ret fredeligt, men lørdag resulterede biltræffet ved det navn i flere sigtelser og kæmpe trafikkaos i Randers og omegn.

Biltræffet, der fandt sted i tidsrummet 14-20, tiltrak så mange bilentusiaster, at trafikken på flere større veje i en periode brød sammen.

Det fremgår af Østjyllands Politis opslag på det sociale medie X.

Politiet havde forud for biltræffet udsendt en pressemeddelelse om, at biltræffet formentlig ville skabe store trafikale udfordringer i særligt den nordlige del af Randers.

»Arrangementet forventes at skabe trafikale udfordringer i hele Randers-området, herunder især på de store indfaldsveje mod byen,« lød det.

Allerede ved motorvejs afkørslerne begyndte man art kunne se at der var Cars and Coffee i Randers. Foto: presse-fotos.dk

Biler og motorcykler beslaglagt

Det fik politiet ret i, for alle store indfaldsveje til Randers og motorvejsnettet omkring Randers lukkede i stort omfang til. Hadsundvej i Randers blev i en periode lukket helt.

Østjyllands Politi fik på dagen assistance af hjemmeværnet i forhold til at dirigere trafikken.

»Vi har indtil videre uddelt flere sigtelser til bilister i og omkring Randers, der har overtrådt færdselslovens bestemmelser på vej til biltræffet i byen. Kør efter forholdene og respekter hinanden i trafikken,« skrev politiet lørdag omkring klokken 17 på X.

Flere biler og motorcykler blev beslaglagt i forbindelse med biltræffet, der blev afholdt på et køreteknisk anlæg på Jomfruløkken i det nordøstlige Randers.

Sidste år medførte et lignende biltræf i Randers en del trafikkaos samt en lang række sigtelser for diverse overtrædelser af færdselsloven.

sb

Cars and Coffee i Randers. Foto: presse-fotos.dk