Det foreningsejede skib Lillebjørn med base i Randers mangler hænder til Bjørnebanden, som ikke er nogen kriminel bande, men navnet på de frivillige hjælpere der holder skibet klar.

Hvert forår i april måned gør skibet Lillebjørn klar til en ny sæson – under sæsonen yder assistance såfremt der opstår tekniske/ praktiske udfordringer – og afrigger Lillebjørn i efteråret, når hun er kommet på land.

Og nu vil bjørnebanden gerne være større.

Bjørnebandemedlemmer tegner lige fra en maler, elektriker, arkitekt, tandlæge, landmåler – ja, alle kan være med blot man yder en frivillig indsats – vi søger nye medlemmer således Lillebjørn har et vist antal medlemmer til rådighed – blandt medlemmer er der et godt socialt miljø med en blanding af flere aldersgrupper.

Lillebjørn holder åbent skib lørdag 25. Maj 2024 fra kl.10 til 12, hvor Lillebjørn byder på kaffe/the og rundstykker og en snak om det frivillige arbejde.

Lillebjørn holder til ud for Toldbodgade 12 ved Randers Marineforening. (fri parkering)

Til Fjordens Dag søndag 26.maj sejler Lillebjørn pendulfart mellem Mellerup Lystbådehavn og Kanaløen fra kl. 10 til kl.16 – Du sejler med Lillebjørn over til Kanaløen, hvor du får grillpølser og drikkevare mod entré. Det er først til mølle princippet.