Snart kan randrusianerne blive budt indenfor i to helt nye Søstrene Grene-butikker.

I løbet af sensommeren vil begge Søstrene Grenes butikker i Randers blive udvidet og renoveret, skriver butikskæden i en pressemeddelelse.

Butikken i Torvegade flytter til Dytmærsken, hvor der tidligere lå en Fakta, mens butikken i Randers Storcenter overtager Kop og Kandes lokaler.

Den nye butik på Dytmærsken vil have et salgsareal på 288 m2, mens butikken i Randers Storcenter vil brede sig over hele 300 m2.

»Vi er selvfølgelig utroligt glade for og spændte over at have fået mulighederne for at flytte ind i nogle større lokaler i Randers. Vi har nydt vores henholdsvis 13 og ni gode år på Torvegade og de nuværende lokaler i Storcentret, og vi glæder os over at kunne byde vores trofaste kunder velkommen i to større butikker, som reflekteret vores nyeste butikskoncept,« siger medejer og CEO, Mikkel Grene.

Sanselig oplevelse

Udover at butikkerne flytter og udvider, vil randrusianerne også blive budt på to helt nye oplevelser i de nye butikker. Søstrene Grene har nemlig siden 2019 rullet et nyt butikskoncept ud, som endnu mere end før appellerer til sanserne.

Butikskonceptet går under titlen Retail for the Senses. Dette koncept er centreret – som navnet måske antyder – om en sanselig butiksoplevelse. Her er der blevet arbejdet endnu mere med den velkendte butikslabyrint samt farverne og lyssætningen i butikken. På den måde vil butikkerne føles nye både set udefra og indeni.

»Et besøg i Søstrene Grene skal være en pause fra en travl hverdag, hvor ens sanser bliver aktiveret gennem duften af træ, den klassiske musik og de mørke vægge. Vi arbejder altid hårdt på at sørge for, at et besøg i vores butikker skal være en særlig oplevelse,« fortæller Mikkel Grene.

Søstrene Grene åbner i disse år mange nye butikker på tværs af de europæiske markeder. Butikskæden regner med at runde 300 butikker i løbet af sommeren og 500 butikker i 2027.