Åbner dørene i weekenden 8.-9. juni.

Det gamle Aldi på Mariagervej er 8. juni ramme om designmarkedet ’Design & Fashion’, der henvender sig til alle, der elsker design, mode, kunst, kreativitet og godt håndværk. 30 designere, iværksættere og kunstnere har meldt deres ankomst.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Vi er meget overvældede over den store interesse for vores designmarked, og vi er meget taknemmelige over alle dem, der har booket stand – der er både lokale, og nogle der kommer langvejs fra,« siger initiativtager Dorte Ramussen, som tidligere har stået bag ’Shoppe- og Modemekka’, i pressemeddelelsen.

Holdet bag består af Benny Ray, manden bag Sci-fi-con, Majken Funch Hansen, indehaver af Sisters Retro, og Diana Vistoft, der også har været med fra starten.

Noget, der ikke er set før

Udover at man kan lade sig inspirere ved alle standene på dagen, vil der også være et loungeområde med musik, hvor man kan sidde og slappe af og nyde drikkevarer og mad fra Mester Mums.

»Vi ønsker at skabe noget, vi endnu ikke har set i Randers, og udover, at der er noget inspirerende at kigge på, skal der samtidig også være den rette stemning,« siger Dorte Rasmussen.

Dagen efter designmarkedet bliver det gamle Aldi endnu engang fyldt op.

Stort tøj-genbrugsmarked

Søndag 9. juni er ’Second Hand Tøjmarked’ i den gamle Aldi-butik, og det skulle gerne blive til en tilbagevendende begivenhed lige som designmarkedet.

»Vi kan godt lide tanken om at sælge ud af det, man ikke længere bruger, men som andre kan få glæde af,« fortæller Dorte Rasmussen og fortsætter:

»Derfor har vi prøvet og nytænke det hele lidt – også i forhold til tøjspild og miljøet. Der vil for eksempel være et byttemarked midt på dagen, og derudover har vi reserveret et antal stande til et teenage-område, der allerede er godt besat af unge friske mennesker, der gerne vil sælge ud af deres garderobe og tjene lidt ekstra penge til deres sommerferie.«

Der er salg af tøj, sko, tasker, smykker og andre accessories til damer, herrer, teens og børn. Alle er velkomne, uanset om man er sælger, køber eller bytter, og der er fri entré.

Hvis du også har noget, du vil sælge ud af, er der stadigvæk få ledige standpladser, meddeler arrangøren.