Randers Regnskov har gennem de sidste mange måneder arbejdet dag og nat, for at man i vinterferien kan byde velkommen til nogle af naturens mest særprægede skabninger. “skoven om natten” på lørdag 11. februar

 

Når regnskoven byder gæsterne velkommen i vinterferien, vil de blandt andet kunne opleve den søde springhare, de flotte selvlysende skorpioner og ikke mindst de yderst mærkværdige nøgenrotter.

Alle de nye skabninger flytter ind i en helt nyrenoveret natzoo afdeling, som hedder ”skoven om natten”. Randers Regnskovs driftmedarbejdere, har næsten arbejdet i døgndrift, for at lave anlæggene færdige til de nye beboere.

Det har været en sjov og anderledes proces for medarbejderne at bryde den gamle natzoo ned, tænke nye store tanker og så til sidst stå med dette flotte færdige resultat.

”Det er altid spændende at arbejde med nye projekter – og det er jo ikke helt nyt for os, da vi oftest selv laver vores nye anlæg helt fra bunden. Det er jo det, der gør vores hverdag så speciel”.

Sådan lyder det friskt fra Peter Jensen, som til dagligt er driftsleder i Regnskoven.

Når Regnskoven åbner dørene til ”skoven om natten” lørdag 11. februar, bliver dag til nat og afslører en virkelighed så anderledes, at den næsten overgår fantasien. Der bydes velkommen til nogle af naturens allermest særprægede skabninger, hvis hemmelighedsfulde levevis gør dem til en sjælden gæst i naturen.

”Skoven om natten” er den første del af en større renovering af området omkring natzoo. Til påske åbner den sidste del ” Templet om natten”, hvor der igen bydes velkommen til nye og anderledes dyr.

 

Man kan læse mere på www.regnskoven.dk