Alternativet Randers er klar til at diskutere de ting, der betyder noget i borgernes hverdag. Når Alternativet præsenterer valgprogram for KV17, så bliver det med borgernære forslag for øje. Det betyder, at alt lige fra borgerbudgetter til stresshandleplaner bliver diskuteret – i tæt samspil med alle dem, der har lyst til at deltage i debatten.

For Alternativet er inddragelse af borgerne en af grundstenene i den måde, vi arbejder med og udvikler politik på. Derfor er det også med stor glæde, at Alternativet, sammen med SF, har fået sikret, at borgerne har mulighed for at stille forslag til behandling i byrådet – et forslag, Alternativet vil følge op på og udvikle lokalt, som vi også har fået opbakning til nationalt.

Udover borgerinddragelse er tillid også en af grundstene for Alternativet Randers. Derfor kommer vi til at gå til valg på et komplet stop for yderligere dokumentationskrav, så vi kan få et overblik over, hvorhenne og hvordan kommunen kontrollerer og overvåger vores offentlige ansatte. Alternativet vil have tillid til de ansattes faglighed og kompetencer tilbage.

I Alternativet Randers glæder vi os til at møde dig, der hvor du er!

Frederik Glerup Christensen
Spidskandidat, Alternativet Randers
Frejasvej 11
Randers