Når Randers Byråd holder møde, plejer politikerne at få serveret en lækker middag tilberedt af kommunens kantine. Samtidig med at byrødderne sætter tænderne i gourmetmaden, står menuen på noget helt andet for de ældre, der ikke selv har kræfter til at lave mad
 
De får vakuumpakket mad, der skal en tur i mikroovnen. Det samme gælder de borgere med handicap, der får det daglige måltid fra kommunens madordning.
De ældre, der bor på et kommunens plejehjem, sætter typisk tænderne – eller gebisset – i et måltid, der til dels er lavet på det samme storkøkken, der producerer maden til de hjemmeboende ældre, dels er tilberedt på det enkelte plejecenter.
“I Velfærdslisten mener vi, at politikerne i Randers Byråd har godt af at smage deres egen medicin”, siger Kasper Fuhr Christensen..
“Hvis ikke politikerne på egne smagsløg prøver den mad, kommunen serverer for de ældre, kræver det en mere end almindeligt god fantasi at sætte sig ind i, hvordan det må være at leve af kommunens madordning hver eneste dag”, siger han.
Derfor foreslår Velfærdslisten, at politikerne fremover får serveret den samme mad som de ældre på byrådsmøderne.
“Velfærdslisten mener, det er vigtigt, at byrådet både prøver den mad, der serveres på plejecentrene, og den mad, der bringes ud til de ældre, der stadig bor i egen bolig”, mener Kasper Fuhr Christensen.
Derfor foreslår Velfærdslisten, at byrådet på hvert andet møde får mad fra et kommunens plejecentre, mens den står på vakuumpakket mad fra Madservice Kronjylland på de øvrige møder.
Hvis byrådet ikke kan tiltræde forslaget ovenfor, foreslår Velfærdslisten, at byrådet mindst et par gange om året får serveret den samme mad som de ældre.
Velfærdslisten skal understrege dog:
“Vi anerkender det store arbejde, som medarbejderne på kommunens storkøkken, Madservice Kronjylland, dagligt yder for at lave den bedst mulige mad inden for de givne rammer”.