Randers FC slutter på andenpladsen i 1. division efter sidste kamp på søndag i Vejle mod Vejle/Kolding. Uanset resultatet af den kamp slutter Esbjerg i top. Randers FC kan med sejr hale ind og kun være to point efter vestjyderne inden den afsluttende forårssæson.Randers FC-spilleren Rasmus G. Hansen, der blev indkøbt som central midtbanespiller, men nu bruges som venstre back i den bageste kvartet, gider ikke høre om konsekvenser og pointforskel op til Esbjerg.Med nederlag i Vejle er Randers FC fem efter Esbjerg – og så kun fire foran Vejle/Kolding, der med nederlag mod Randers FC kommer hele 10 point efter Randers FC.”Ikke så megen snak om muligheder. Vi skal have alle tre point med hjem. Længere er den ikke. Det er unægtelig noget sjovere og bedre at kunne sidde i omklædningsrummet efter kampen og sige glædelig jul og godt nytår og vide, at vi har gjort et godt stykke arbejde og snuppet endnu tre point. Nu skal vi gøre det her arbejde færdigt. Og så kan vi se tilbage på et pointmæssigt godt efterår. Jo, der har været et par bump på vejen, men når vi har hentet de tre point i Vejle, har vi altså fået 33 point og kun tabt én kamp,” siger Rasmus G. Hansen, der afviser, at kampændringen og udsættelsen i otte dage får indflydelse.”Det skal vi være klar til. Og det er vi også. Nu er det den eneste kamp i 1. division i weekenden, så der bliver nok ekstra fokus på kampen, der er bygget op som lidt af en finale. For Vejles vedkommende er der ikke så meget at diskutere. De skal vinde for at hænge på og bevare kontakten til toppen og oprykningspladserne. Taber de, er de væk,” mener Rasmus G. Hansen, der er sikker på fuld fokus fra alle i truppen.”Vi ved, hvad det gælder,” siger Rasmus G. Hansen, der ellers i søndags en kort periode troede, han og kammeraterne med sejr i Vejle kunne overtage førstepladsen.Den mulighed opstod, da Esbjerg fB var bagud 0-2 i Næstved, men endte med at vinde 3-2 på scoring 45 sekunder inde i overtiden til den i forvejen tillagte overtid.Esbjerg topper med 35 point mod 30 til Randers FC. Esbjerg for 14 kampe, Randers for 13. Vejle har 23 point for 13 kampe. Samme pointtal har Viborg FF for 14 kampe, og derefter kommer så FC Vestsjælland og Fredericia begge med 20 også for 14 kampe.Kort og godt: Randers FC-sejr i Vejle betyder to point op til Esbjerg op førstepladsen og hele 10 point ned til Vejle/Kolding og Viborg FF i nærmeste forfølgerfelt.