Tidligere har han både været personale- og varehuschef i dansk supermarked og koncern HR chef i Autobranchen så salg og personaleudvikling, har været en del af hverdagen de seneste mange år.
Han har været involveret i sport i mange år, både som aktiv håndboldspiller og som mangeårig træner i Viby og AGF, og har ligeledes været bestyrelsesmedlem i Viby IF. I dag bliver det mest til løbetræning og en sjælden golfrunde.
“Randers HK er en af Danmarks største klubber på talent- og elitesiden, og det skal vi blive ved med at være. Klubben har de senere år haft fokus på økonomisk stabilitet, hvilket er en betingelse for at kunne arbejde mere langsigtet end til næste kampdag. Min opgave bliver blandt andet at videreudvikle det flotte arbejde Henrik Mortensen, klubben, de frivillige og medarbejderne har gjort. Randers HK har formået at involvere byen, og det gode arbejde, skal vi bruge til at løfte klubbens kommercielle værdi endnu mere. Byen Randers har et stort hjerte for håndboldpigerne, og dette engagement skal vi kvittere for til byen, fans og ikke mindst det erhvervsliv, som er en uundværlig samarbejdspartner. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med opgaven, og vil bruge den første tid på både at komme tæt på klubben, medarbejderne, spillere og samarbejdspartnere,” siger Jens Jørgen Andersen.
Hos Randers HK er man glade for, at den nye direktør nu er kommet på plads.
“Vi har haft en meget positiv proces omkring rekrutteringen af den nye direktør. Jeg er på bestyrelsens vegne meget tilfreds med, at vi nu kan offentliggøre, at Jens Jørgen Andersen starter 1. august. Han har en solid faglig baggrund i sportens verden, et stort netværk og har rigtigt gode ledelsesmæssige og kommercielle kompetencer, som det jo netop var det vi efterspurgte ” fortæller bestyrelsesformand i Randers HK Peter Møller Lassen.
Jens Jørgen Andersen starter i Randers HK pr. 1. august, så han har en måneds overleveringstid sammen med den afgående direktør Henrik Mortensen