DBU sparker sommeren i gang med DBU Tour, som gæster ni byer i hele landet. Den 20. – 21. juni går turen til Østervold, og alle er inviteret med til den to dage lange fodboldfest.
”Fodbold handler om at være sammen og have det sjovt. Med DBU Tour ønsker vi at skabe gode oplevelser for fans og spillere i hele landet – og samtidig sætte fokus på U21-landsholdets EM-kampe, så vi kan lære vores kommende stjerner at kende,” siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU A/S. 
”Det er meget tilfredsstillende, at Randers kommer med på landkortet til DBU Tour 2015. Randers er en by med gode fodboldtraditioner, så jeg er meget overbevist om, at rigtig mange randrusianere vil glæde sig til både at deltage eller få forskellige fodboldoplevelser,” siger eventchef Mette Bertelsen, Randers Kommune.
Lørdag 20. juni gælder det VM i Straffe – succeskonceptet som DBU lancerede i 2014, hvor man sammen med sine venner kan vise sine evner som straffesparksskyttere og forhåbentlig kvalificere sig til finalestævnet på Rådhuspladsen i København lørdag 27. juni.
Et hold skal bestå af fem spillere inkl. målmand, og alle på 16 år og derover kan deltage. Man kan læse mere og tilmelde sit hold på dbu.dk/vmistraffe.  
Klokken 20.45 kan man se U21-landsholdets EM-kamp mod Tyskland på storskærm.