Ved en koncert i Sct. Peders Kirke lørdag 4.juli mødes syv topprofessionelle musikere fra  den klassiske og den rytmiske verden i et spændende samarbejde, hvor de to verdener inspirerer hinanden i et nyt spændende musikalsk udtryk
Morten Kargaard Septet er et nyt frisk bud på lyden af musik til verden af i dag – en hybrid mellem to traditioner opstår, når disse top musikere fra den rytmiske og klassiske scene mødes i et nyskabende samarbejde.
Et overraskende homogent udtryk – en udsøgt dynamik, ubesværet legende puls og lysende klare melodier, hedder det i en pressemeddelelse om arrangementet.
Det er syv instrumenter der lever og ånder sammen gennem nye kompositioner – en rejse i en ny musikform, der skaber en tidsløs stemning uden preferencer
Alle musikere er kendt  for deres præstationer fra flere forskellige genrer –  DR Symfoni Orkester over Peter Gullin Trio til C.V. Jørgensen. Hver med en personlig tone og åbensindet tilgang til ny musik.
Musikkens spændvidde og brede appel, fremgår af de mange forskellige lokationer orkesteret har afholdt koncerter ved – lige fra Copenhagen Jazzfestival til Ormslev Kirke.
Koncerten starter kl 16.00.