Kræftens Bekæmpelse mistænker en kasserer fra Stafet For Livet i Randers for at have taget 87.099 kroner og har derfor anmeldt kassereren fra Randers til politiet. Både hos Stafet For Livet og i Kræftens Bekæmpelse, som står bag arrangementet, er man triste over, at der tilsyneladende er bedraget penge fra et velgørenhedsarrangement
 
Den 13. og 14. juli løb et vellykket Stafet For Livet arrangement af stablen i Randers. Efter mange måneders forarbejde lykkedes det de næsten 1.100 deltagere at samle et overskud på omkring 180.000 kroner. Nu viser det sig dog, at der mangler 87.099 kroner i kassen, og den ansvarlige kasserer kan man ikke længere få fat på.
“Det vil være så trist, hvis det viser sig, at så mange penge er forsvundet. Men meget tyder desværre på, at kasseren har misbrugt sin adgang til foreningens konto i banken. Det er nedslående”, siger projektchef for Stafet For Livet i Kræftens Bekæmpelse, Finn Christensen.
Mistanken om bedrageriet opstod, da virksomheder, som har ydet varer og service til Stafet For Livet i Randers, rykkede for ubetalte regninger. Det undrede, da beløb svarende til de skyldige allerede var hævet i på Stafet For Livets lokale konto i Randers i forbindelse med at regningerne var modtaget. Efter mange forgæves forsøg på at få en forklaring fra kassereren er Kræftens Bekæmpelse nu gået til politiet med en anmeldelse for bedrageri.
“Det er meget ubehageligt, at vi har været nødt til at tage det skridt. Vores frivillige samler rigtigt mange penge ind for os landet over. De lægger et stort stykke arbejde i sagen mod kræftsygdomme. Meget af dette arbejde bygger på gensidig tillid. Det er en meget ulykkelig situation, hvis den gensidige tillid bliver misbrugt. Det kan ramme alle parter hårdt. Så vi bør alle træde varsomt lige nu indtil sagen er helt afklaret”, siger Finn Christensen.
 
Procedure
Der er ifølge Finn Christensen ikke sket nogen fejl eller forsømmelser i forbindelse med, at den politianmeldte kasserer overtog posten i april måned og fik adgang til kontoen i maj. Men man vil på baggrund sagen nu gennemgå procedure for omgangen med de indsamlede midler og om muligt skabe endnu større sikkerhed for, at der ikke begås misbrug. 
På grund af sagen om de manglende penge og manglende kontakt til kassereren har det endnu ikke været muligt for Kræftens Bekæmpelse at få lavet det endelige regnskab for Stafet For Livet i Randers. 
Kræftens Bekæmpelse finansieres stort set kun af private midler fra danskerne. 95 procent af pengene kommer fra private og virksomheder. Dette sker blandt andet med hjælp fra de mange frivillige landet over. Og det er yderst sjældent, at der forekommer uregelmæssigheder i deres afregninger. Ifølge Kræftens Bekæmpelse er det kun sket to gange inden for de sidste 30 år.