Randers Bibliotek indbyder til leg med alle sanser, når udstillingen Hist & Her fra 7. oktober til 1. november står klar til leg og læring
 
Hist & Her er en sanseudstilling, som indbyder til leg, samvær og fællesskab med tre forskellige rum, der har hver sin specifikke stemning. Børn kan indtage udstillingen i deres eget tempo og være både hist og her, som de har lyst til.
I hulen er alt blødt, mørkt og varmt, så her kan børnene slappe af, hviske hinanden små hemmeligheder, lukke af for verden og måske gemme sig helt væk. I stilladset er der helt åbent, lyst og luftigt. Her kan børnene være udadvendte og i tæt kontakt med andre børn.
Der er masser af ting af lege med, der ikke har konkrete formål – de er bare sjove. I kassen er alt firkantet, ordnet og i system. Der er forskellige firkanter, der passer ind i bestemte huller, og det kræver både målrettethed og samarbejde børnene imellem at få tingene til at passe sammen.
Hist & Her er en sanseudstilling til børn i alderen to-seks år, den er lavet af Børnekulissen, som er en kulturinstitution i Aarhus, og kan opleves på Hovedbiblioteket i Stemannsgade inden for den almindelige åbningstid.