203.000 kroner blev der i sidste uge uddelt da Lions Club Randers donerede overskudsmidler til humanitære og almennyttige formål i lokalområdet
 
Præsidenten for Lions Gudenaa oplyste i forbindelse med uddelingen:
”… at Lions Randers Gudenaa gennem 49 år har kunnet uddele tilskud og donationer til diverse humanitære formål”.
Klubben har i år haft 39 ansøgninger om bidrag til forskellige formål og aktiviteter, og har været i stand til at kunne imødekomme 23 af dem med et beløb bl.a. til et spændende innovationsprojekt ”Tryg opvågningsmiljø for Nyopererede børn” på Regionshospitalet i Randers, et teaterprojekt for 15 udsatte piger, et international mæslingeprojekt, tilskud til et kvindeprojekt ”My Sisters” i Etiopien, blot for at nævne et par stykker.
En af modtagerne af tilskud, Jennumparkens Børnekor, indledte uddelingen med sang.
Langt hovedparten af donationerne gives til formål i nærområdet, men en mindre del af de indsamlede midler går og er gået til formål i især den tredje verden, herunder ikke mindst til formål i Afrika. Således er det også i år.
“Vi har i år haft 39 ansøgninger om bidrag til forskellige aktiviteter, og vi har været i stand til at kunne imødekomme 23 af dem med et beløb”, sagde præsident Peter K. A. Jensen, ved uddelingen.
“Lokalt har vi i samarbejde med fem andre Lionsklubber her i området, hvor vi bl.a. afholder kræmmermarked og bagagerumssalg, hvor overskuddet går til aktiviteter, som vi i fællesskab er blevet enige om”.
Derudover er Randers klubben på Internationalt plan igennem Lions Danmark med til at støtte en omfattende kampagne mod mæslinger i verdens fattigste lande sammen med bl.a. Melinda og Bill Gates foundation. I Lionsåret 2014/15 gav Lions Danmark i alt 428.330,- kr. til projektet hvilket indebar, at i alt 142.552 børn blev vaccineret. Mere end 160 mio. børn er blevet vaccineret siden 2012. Projektet fortsætter også i år.
Endelig har Lions Danmark og Lions International en katastrofefond, som donerer ad hoc til katastrofer rundt omkring i verden. I år har Lions Danmark f.eks. givet én mio. kr. til jordskælvsramte i Nepal og ½ mio. kr. til syriske flygtningebørn i Libanon.”