Efter næsten et års drift i Water & Wellness Randers, er det nu muligt at begynde at danne sig et indtryk af hvordan forventningerne til antal besøgende gæster samt omkostningsniveau stemmer overens med budgetterne for driften af faciliteten. Det gør det ikke i wellnessafdelingen, som lukker i hverdagene
 
Administrerende direktør for GMF Danmark Jeppe Ulrich siger:
”Det er en stor facilitet at drive og vi har nu overblik over hvordan driftsomkostningerne udvikler sig og kan nu se hvor vi kan tilpasse vores omkostninger. Det gør vi nu løbende bl.a. også ved at kigge på de behov som vi kan se kunderne efterspørger. Det betyder konkret, at vi bl.a. tilpasser på åbningstiderne samt justerer på enkelte af de services som vi tilbyder”.
Jeppe Ulrich fra GMF Danmark fortsætter:
”Antallet af gæster i vores wellness afdeling, lever ikke op til vores forventninger og dermed budget og dette har bl.a. kunnet mærkes i den café som drives inde i wellness afdelingen. Det betyder konkret at vi bl.a. tilpasser åbningstiderne i caféen i wellness og kun holder åbent for gæster i wellness afdelingen i weekenderne, hvor vi oplever et stigende antal gæster grundet den nye tre timers billet”.
Tendens i antallet af besøgende er positivt og stigende, og Water & Wellness Randers kan mærke at Randers´ borgerne tager produktet til sig i større udstrækning, og er glade for at benytte faciliteterne.
”Det betyder meget for os at alle typer af gæster er glade og føler sig godt tilpas i den nye svømmehal” udtaler Jeppe Ulrich fra GMF Danmark.
Han fortsætter:
”Vi har hver dag mange glade skolebørn, forenings folk samt borgere som også benytter faciliteten i de timer som Randers Kommune disponerer over og det har været en meget positiv oplevelse og positivt samarbejde med alle lærere, fysioterapeuter og trænere. Ligesom vi har mange trofaste motionister som benytter vores svømmehal, fitnessområde, som udvikler sig i meget positiv retning”.
Man ser frem til en yderligere positiv tilvækst i 2016, og forventer løbende at udvide med flere produkter og tilbud til blandt andet de loyale fitness medlemmer.
De nye åbningstider kan ses på www.waterandwellness.dk