Topopgør i Arena Randers lørdag eftermiddag
 
Randers HH i 1. division i herrehåndbold ligger efter 10 kampe i træk uden nederlag på en fornem anden-/tredjeplads og holder dermed liv i drømmen om ligastatus i sæson 2016-2017.
For at rykke direkte op skal HH vinde 1. division, mens anden- og tredjepladsen giver oprykningskampe om en liga-billet.
Januar bliver en meget afgørende måned for Randers HH, idet der er to vaskeægte topopgør på programmet i årets første måned.
Allerede 9. januar skulle HH have været i aktion mod rækkens p.t. nr. fire Odder og derefter på lørdag 16. januar mod det suveræne tophold Tønder og endelig 23. januar mod TMS Ringsted, der p.t. er nr. to side om side med HH, men kampen mod Odder er udsat, fordi Odder har fået to spillere udtaget til ungdomslandsholdet. I stedet spilles Odder-kampen 2. februar – altså efter kampene mod Tønder og TMS.
Netop kampen mod Odder er vigtig. P.t. er Randers HH tre point foran Odder, som man håber at kunne holde bag sig hele vejen frem til sidste fløjt i sæson 2015-2016.
I første omgang gælder det nu topholdet Tønder, der besejrede Randers HH 32-26 i kampen i Tønder.
”Det er et topopgør, der vil noget, så vi håber og tror på 1.200 til 1.500 tilskuere i hallen lørdag eftermiddag,” siger sportschef Peter Hansen, der kalder fire point i de tre topkampe for et ”godt resultat”.
Men endnu bedre ville det være med fuldt udbytte altså seks point.
”Det vil være superdlot,” siger Peter Hansen, der erkender, at man nok skal indstille sigtet efter oprykningsspil.
”Vi er fem point efter Tønder. Og selvom vi kan slå dem lørdag, skal de smide en del flere point i de resterende kamp, og det er nok tvivlsomt, om det sker. Vi kender betingelserne og ved, at der ikke er råd til mange fejltagelser og smuttere i resten af sæsonen,” siger Peter Hansen inden den vigtige kamp.
Efter 15 runder topper Tønder med 28 point,TMS Ringsted og Randers HH har 23, Odder 20, Lemvig Thyborøn 18 og Høj 17.