Der var masser at glædes over, da Randers FC-spillerne viste, de vil både slås og løbe for hinanden uanset den seneste tids mange overskrifter i dansk presse. På hjemmebane mod FC København, der løber med det danske mesterskab, havde man fortjent alle tre point, men det blev kun til et enkelt, og det var dagens eneste minus.
Træner Colin Todd, der i ugen op til kampen havde fået en advarsel af FC-ledelsen for udtalelser, der kunne ligne illoyalitet, fik bannere på stadion og opbakning fra fans, der til gengæld ikke alle var tilfredse, da Kasper Junker kom på banen i anden halvleg, da Mikael Ishak måtte udgå med en skade. Junker meddelte i sidste uge, at han følger med Elmar Bjarnason, direktør Jacob Nielsen og tidl. chef-scout/sportsdirektør Peter PC Christiansen til – af alle steder – AGF…
Nej, det er stadig ikke populært at skifte Randers FC ud med den hvide trøje i smilets by.
Randers FC var foran mod FC København, da Kasper Fisker scorede på Ishaks indlæg, men glæden varede kun kort, for fem minutter efter lavede Randers-defensiven en klar fejl, da Erik Marxen satte Jeppe Tverskov i problemer med en svag aflevering, og Federico Santander kunne snuppe den lille runde og udligne.
Tverskov og Mads Fenger spillede blændende i det centrale forsvar, men den største overraskelse var vel nok, at Randers FC-midtbanen med Kasper Fisker, Nicolai Poulsen, Joel Allansson og Mustafa Amini kunne tage kampen op mod den fysisk stærkere og af højde og drøjde større FCK-midtbaneflok. Men det kunne de og gjorde det glimrende, ligesom Mandla Masango var en trussel for FCK i den randrusianske angrebsduo som makker med Mikael Ishak.
Kasper Junker havde chancen for at sikre Randers FC sejren, da han slap afsted i en omstilling, men helt fri sendte han bolden i sidenettet.
Københavnerne holdt sig ikke tilbage i de fysiske udfoldelser. Således kunne et par af dem – Nikolai Jørgensen og Andreas Cornelius – begge være blevet sendt i bad i utide med røde kort, men dommer Peter Rasmussen, der bestemt ikke havde nogen god dag og ikke så de to københavnske angriberes sparken og slag.
Colin Todd var tilfreds med præstationen, indstillingen og spillet, men som alle Randers FC-fans på lægterne skuffet over kun at have fået det ene point. 
”Spillerne leverede en professionel, disciplineret og helhjertet indsats, hvor vi desværre blev straffet på en enkelt fejl,” sagde Todd efter kampen til Randers FC-hjemmesiden og fastslog, at hans drenge havde fortjent at vinde.  
Hele holdet havde iflg. Todd leveret varen, men fremhævede Joel Allansson og Jeppe Tverskov, som han fandt fremragende. 
 
To klassikere
Randers FC nu med fem point i forårets første seks kampe kan se frem til to klassiske opgør som de næste opgaver i ligaen.
Lørdag gælder det kampen over dem alle, lokalopgøret mod AGF, der denne gang har fordel af hjemmebane, og derefter – mandag 25. april gælder det hjemmekampen mod AaB.