To gange DM-guld til Vorup FB i fodbold for udviklingshæmmede
 
De er stolte og glade i Vorup FB Fodbold. Og det forstår man. For på mindre end halandet år har man høstet masser af succes kulminerende med to danske mesterskaber og to gange guldmedaljer i fodbold for udviklingshæmmede under PARASPORT Danmark (tidligere Dansk Handicap Idræts Forbund DHIF).
Vorup-sejrene kom i C- og D-rækken. Af i alt syv kampe blev det til seks sejre og blot én uafgjort kamp ved mesterskaberne, der blev afviklet på Glostrup stadion.
D-holdet vandt i deres femmandsrække 1-0 over Glostrup Special, spillede 1-1 mod BHIC fra Ballerup og slog derpå Djurs Handi 2-1, inden Vorup-holdet i finalen suverænt vandt 5-0 over Lystrup IF.
C-holdet spillede med i ottemandsrækken, og her blev det 2-1 over Snekkersten , 1-0 over  Tune, inden Glostrup Special på overbevisende vis blev slået 4-1 i finalen.
Til stævnet var der stor opbakning fra de ca. 25 medrejsende ”supportere”, som virkelig gav den gas på sidelinjerne.
 
Det kan ikke være flottere
 
Som kvalifikation til finalestævnet havde begge hold vundet deres respektive jysk/fynske puljer ved et regionsstævne i Aalborg tidligere på året.
”På mindre end halvandet år har Vorup FB UH opnået mere, end langt de fleste troede var muligt. To velfungerende hold, fire landsholdsspillere, to stævnesejre, en initiativpris, en opbakning og et sammenhold ud over det sædvanlige og nu to hold, som suverænt har vundet Danmarksmesterskabet i deres rækker. Flottere kan det simpelthen ikke være,” siger Vorup FB’s hovedformand Finn Christiansen.
”Egentlig har det ikke været en målsætning, at vi skulle blande os sportsligt på nuværende tidspunkt. Men vi ville skabe et socialt sammenhold samtidig ned, at spillerne skulle lære at spille fodbold. Men det er på rekordtid lykkedes at gøre begge dele. Det er virkelig noget, spillerne og trænerne naturligvis kan være stolte over. Det er jeg i hvert fald,” smiler formanden.
”Masser af ros til Peter Dufresne og Thomas Raaby Pedersen for at skabe succes- historien om Vorup FB fodbold for udviklingshæmmede. Også en stor tak til de øvrige afdelinger for at tage godt imod vores nye afdeling,” siger hovedformanden.
Træner Peter Dufresne ser gerne flere spillere: ”Vi har pt. ca. 25 spillere i Vorup FB UH, men har naturligvis altid plads til flere. Det sociale er i højsædet, men vi er en fodboldklub, og derfor lærer spillerne at spille sammen.”