På fredag 28. oktober overlader Tante Olga sin scene til to unge, lokale, spændende og markante rockbands. Denne aften er der dobbeltkoncert med Juliet Knows og Escape 42. Begge har på den seneste markeret sig på de lokale scener og glæder sig til at vise, hvor langt de begge er nået
 
Escape 42 er et alternativ rock band fra Randers. Bandet Består af seks medlemmer.
Bandet blev stiftet i januar 2014 og skriver selv deres materiale. De har spillet på Give festival og konsekvensfestival i Randers. Derudover var de i finalen i de åbne Randers-mesterskaber i rock på Café von hatten og finalen i BandsOnTheRun til SchoolsOnTheRuns arrangement i Randers.
I sommeren 2015 spillede de ligeledes på Samsø festivalen. De har siden starten gennemgået nogle udskiftninger i besætningen, hvilket har styrket bandet mener de selv. Og nu er de atter klar til at vise verden, hvad de kan. Lyden blander det bløde pop med det storslåede rock.  Vokal – Casper Heinrich Mathiasen, guitar/kor – Jonas Petersen, guitar/kor – Thor Frohn Pedersen, synthesizer – Mads Kvistgaard, bas/kor – Simon Svendsen og trommer/kor – Thomas Kristoffersen.
 
Erfarne drenge
Juliet Knows er fire unge mænd på 18 år, som spiller pop/rock. Selvom de et eller andet sted godt vil være kompromisløse omkring deres musikstil og genre, er det svært, da de får deres inspiration fra næsten alt slags musik. Fra Foo Fighters til One Direction.
Juliet Knows har eksisteret i to år, men på trods af det og deres unge alder, har de alle en del erfaring. De kommer alle i bandet fra en baggrund med musik i forbindelse med musikskoler og fritidsbands. I betragtning af, at bandet kun har eksisteret i kort tid, har de allerede formået at få samlet et stort publikum over online medier og til deres koncerter.
Juliet Knows har spillet over hele landet og havnede i foråret blandt de fem bedste i finalen ved den seneste Emergenza-konkurrence i Aarhus.
Lyden er fokuseret omkring popmusik med rockede elementer og spiller på høj energi og ørehængende melodier.
Guitar og lead vokal – Sebastian Graven, lead guitar og kor – Kristian Kristensen, bas og kor – Kasper Hansen, trommer – Jonathan Asvig Hansen.