Ophavsmanden til ”Juletræsfest for voksne” hedder Dan Hougesen og er en af byens meget dygtige sangere.
”Vi ønsker at lave en årlig musiktradition hvor byens borgere har mulighed for at feste samt se og høre byens musikalske helte,” fortæller Dan, og han fortsætter:
”Randers har haft mange bands, der har markeret sig gennem tiden i ind- og udland.” I år er der sat streg under FEST, når to af byens bedste bands, Popshit og 80’s Inc., indtager Turbinens intime scene. Derudover er dette års julegave til publikum en koncert med det lokale band Birdstrike, der netop har udgivet deres debut album. Alle fremmødte vil modtage et gratis eksemplar af Birdstrikes album i julegave.
Stor international succes Vi kender Dan Hougesen i forbindelse med flere bands blandt andet Third Stone From The Sun, og alle husker nok Randers bandet med størst international succes nogensinde, Natural Born Hippies. Dan Hougesen, som stadig er meget aktiv, når det gælder live musik, har efterhånden sunget sig igennem flere end 1000 koncerter i ind og udland. Senest har han sunget for 90.000 mennesker på verdens største Metal Festival “Wacken Open Air” i Tyskland. Mange har har også hørt resultaterne af Dans arbejde som producer for andre bands som Dúné, The Blue Van, Pinboys m.fl. Og han er én af de få i Danmark der kan bryste sig med fem ugens uundgåelige på P3. Udover at producere og optræde er Dan Hougesen grundlægger af to af Nordens største virksomheder inden for digital distribution af musik på internettet og systemer til distribution og royalty afregning. Danmark Music Group Ltd. og Danmark Media Aps. bliver styret fra kontorer i Randers og Hamburg.
Dan Hougesen er glad for, at Turbinen vil lægge lokaler til denne specielle koncert, hvor musikere og publikum mødes under festlige rammer.
”Turbinen har alt, hvad man kan ønske sig af et spillested – rummet har en perfekt størrelse, man er i tæt kontakt med publikum, og lyden er helt perfekt,” slutter Dan.
Koncerten foregår lørdag 26. november klokken 21.00, g billetter kan købes på www.turbinen.dk