Combat har brugt masser af tid og ressourcer på to tjetjenske brødre – nu er de væk
 
Johnny Jørgensen, træner og matchmaker og meget mere i Combat Boxing i Randers, fik stor succes med det internationale boksestævne i Fritidscentret i Randers. Folk var tilfredse med kvaliteten, men det havde været nogle hektiske sidste godt 24 timer før stævnet.
For pludselig var Combats to tjetjenske brødre Ibragim og Ismail Kagermanov forsvundet.
”De har til anden side angivet problemer med forældrene i Polen som årsag til deres lynhurtige farvel til Randers. Men også, at de ikke mente, at jeg kunne bane vejen for dem til en professionel karriere. Jeg fatter intet af det her,” siger Johnny efter at have sundet sig ovenpå brødrenes pludselige afsked.
”Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde. Nok mest det sidste. Det var altså to gode boksere, og Ibragim blev i sidste måned dansk elitemester. Vi har brugt mange ressourcer og kroner på dem og har brugt masser af tid på at hjælpe dem, så det er da en træls situation, at de så bare smutter,” siger Johnny Jørgensen, der blev sat i en kattepine dagen før stævnet, for nu skulle han ud at finde modstandere til de tjekker, han havde matchet mod to gange Kagermanov. Heldigvis lykkedes det at få hjælp fra Herning og Horsens.
Men dermed var problemerne ikke overstået, for pludselig manglede der to tjekkiske boksere, ligesom Combats egen Andrés Peréz måtte melde afbud grundet sygdom.
Men 10 kampe og en opvisningskamp blev det til, og ingen kunne brokke sig over kvaliteten.
”Jeg synes, det var et glimrende stævne. Desværre blev Frank Nielsens med spænding imødesete come-back en fuser grundet en skade, men det kan man aldrig gardere sig imod. Og med godt 300 tilskuere heraf tæt på halvdelen betalende, var vi tilfredse. Vi får et lille underskud, men det tager vi gerne med for at kunne præsentere boksning i Randers,” siger Johnny Jørgensen, der har mistet to gode boksere og trækplastre.
”Så nu må vi begynde at bygge op igen. Vi har heldigvis en masse unge knægte, men det tager tid at gøre dem klar til at gå i ringen,” siger Johnny Jørgensen.