Skolernes Efterårsferie – uge 42, er lige på trapperne og Randers Storcenter står klar til at modtage de mange, der har efterårsferie. Butikkerne er klar med masser af lækkert efterårsmode, gode tilbud og i centret har vi gjort klar til sjove aktiviteter for hele familien. Traditionen tro kan børnene gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes INFO-boden på Centertorvet fra lørdag d. 14. oktober til og med søndag d. 22. oktober. Feriebilletten er gyldig i samme periode.

Kom på tegneskole – og bliv bedre til at tegne

Randers Storcenter inviterer alle interesserede børn på JOHNSSON’s TEGNESKOLE, hvor de får adgang til teknikker, tips og tricks, som vil gøre dem til en bedre tegner. Tegneskolen henvender sig til børn i alle aldre.

Forskellige hovedtemaer behandles: lær at tegne ansigter, kroppe, genstande, karikaturer og meget mere. Hver undervisningstime består at en kort forelæsning om teknikker og redskaber, som vi også træner.

Bagefter en har vi workshop hvor eleverne kan deltage med spørgsmål og egne observationer -og til slut arbejdes med en specifik opgave som vil vise at du er blevet bedre.

Du kan GRATIS tilmelde dig tegne-skolen på forhånd, så du er sikker på der er plads lige på det tidspunkt du ønsker. Det gør du på www.randersstorcenter.dk/events Er der plads på skolen, kan du også ”springe på” – når du kommer forbi. Alle interesserede er velkommen til at kikke på når der undervises. Det foregår på centertorvet. Gratis kursushæfte ”Lær let at tegne” til alle deltagere

Tegneskolen er åbent: lørdag d. 14. oktober kl. 10-16, mandag d. 16. oktober kl. 11-17, onsdag d. 18. oktober kl. 11-17

Gratis mini-Bio og ansigtsmaling til de små
Hele ugen kan alle børn også tage sig et hvil i den opstillede mini-bio, hvor der hen over ugen vil være forskellige tegnefilm at se og på torvet vil der også være tegne/male konkurrence for alle børn. Til sidst i efterårsferien er der ansigtsmaling på centertorvet lørdag d. 21. oktober.