Beboerne på Gudenåcenteret i Randers flytter snart over i de splinternye lokaler i Huset Nyvang, og derfor afholder Gudenåcenteret et stort loppemarked med det formål at samle penge til nyt demensvenligt indbo til Huset Nyvang

På lørdag 18. kan man gøre en god handel og samtidig støtte fremtidens plejecenter, Huset Nyvang, der åbner i december 2017. Gudenåcenteret afholder loppemarked og sælger ud af plejecenterets inventar.

“Vi håber på et stort fremmøde, så vi kan få solgt mest muligt at tingene fra Gudenåcenteret og komme godt videre. Alle beløb går ubeskåret til Huset Nyvang,” fortæller centerleder Rikke Berg Christensen.

På loppemarkedet kan man blandt andet købe borde, spisestole, lænestole, billeder, malerier, kontorreoler, lagerreoler, vitrine, opslagstavler, bornholmerur, stofrester, bøger, radio, sangbøger og meget mere.

Loppemarkedet finder sted på Gudenåcenteret, Gamle Stationsvej Randers SV lørdag 18. november kl. 10.00 – 15.00.