I september skrev Din Avis om John Hansen der uretmæssigt havde fået en p-bøde på Thors Bakke – nu har han vundet sagen

 John Hansen fra Brabrand var på job 20. september og parkerede på Thors Bakke. Han var væk i 15-20 minutter og satte p-skiven som han skulle. Det var bare ikke nok, syntes DkPS (Dansk Parkerings Service), der holder kontrol med området. De tog selv et foto der tydeligt viser at p-skiven ligger i vinduet. Som Din Avis også viste i avisen. Dog fastholdt firmaet at p-skiven ikke lå der. Men nu trækker de sig fra sagen.

“De begyndte jo at sende regningerne til min arbejdsgiver, fordi det er er en firmabil jeg kører i. De sendte hurtigt tre rykkere lige efter hinanden. En meget aggressiv måde at kradse penge ind på”, fortæller John Hansen til avisen.

John nægtede sitadig at betale, fordi han vidsste han havde retten på sin side. Han meddelte også bogholderen i firmaet om ikke at betale og i stedet for gå i retten med sagen.

“Det meddelte jeg dem på mail og pludselig fik jeg en mail tilbage med ordene “DkPS har valgt at afslutte sagen”. Så jeg er meget glad nu”, siger John Hansen.

“Jeg er glad for at jeg blev ved med at holde på mit, for når jeg ved at der er sket noget uretfærdig så giver jeg ikke op”, siger han glad til Din Avis.