Lutter sejre og målscore på 43-7

Dronningborg Boldklubs U-13 piger i fodbold gik hele vejen ved et stort stævne ved Göteborg i Sverige og kunne efterfølgende kalde sig Oddenbollen-mestre 2016.
Succes’en var fortjent efter en suveræn indsats og en målscore på 43-7.
 Kampene i indledende pulje var overkommelige, men slutkampene var svære, og finalen var helt forrygende.
I kvartfinalen var DB bagud ved pausen, kom foran 2-1, men modstanderne fik udlignet, inden et flot langskudsmål til 3-2 sikrede DB-sejren og vild jubel.
I semifinalen ventede I Grohede, som DB havde besejret 4-0 i indledende pulje. Igen kom vi bagud, men så tog en vis herre ved pigerne, der scorede tre mål inden pausen. Svenskerne fik reduceret til 2-3, men på fornem fight hev vi sejren og finalepladsen i land.
Og så hed det finale mod Lyn fra Norge, og det blev ikke nemt.
DB var foran 2-0 efter scoring efter 14 og 17 minutter. Ved pausen foran 2-0 var DB-pigerne allerede på vej på sejrspodiet, men de norske piger ville det anderledes og reducerede og pressede derpå DB-holdet helt i bund og var især nærgående på hjørnespark.
10 minutter før tid var det tid til norsk satsning, og den kostede nordmændene dyrt, da de tog en forsvarsspiller ud og erstattede hende med en ekstra angriber. Det gør man ikke ustraffet mod et så godt hold som DB’s.
DB-pigerne straffede nordmændene effektivt med fem mål på seks minutter til 7-1, inden Lyn fik et trøstmål til 2-7.
DB-truppen havde en god tur – med alverdens svensk husmandskost og endda pandekager, kamp kl. 8.35 om morgenen og en vildt fed, men meget kold dukkert i Skærgården.