Hvordan skal Randers Kommune arbejde med sundhed, kultur, idræt- og fritid i fremtiden? Det har Udvalget for Sundhed, Idræt og Kultur et bud på, og nu er tre nye politikker sendt i høring

 

Inspiration, livsglæde og læring gennem kommunens mangfoldige kulturtilbud. Sundhed med fokus på bevægelse, trivsel og mental og fysisk sundhed for alle. Og folkeoplysning, foreningsudvikling og facilitetsudvikling på idræts- og fritidsområdet. Det er nogle af nøgleordene for tre nye politikker, der nu er sendt i høring.

Det drejer sig om sundhedspolitikken, kulturpolitikken og idræts-, og fritidspolitikken. Det er Sundheds-, Idræts- og Kulturudvalget i Randers Kommune, der tirsdag 29. maj godkendte udkastet de nye politikker på området.

“Vi håber, at rigtig mange borgere i Randers Kommune viser interesse for de nye politikker, som er resultatet af et flot stykke arbejde af udvalget og forvaltningen. Med borgernes input har vi mulighed for at lægge sidste hånd på arbejdet, og vi ser frem til at modtage høringssvar,” siger Erik Mouritsen, direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg i Randers Kommune.

Der er mulighed for at sende høringssvar frem til fredag 24. august, hvor der er høringsfrist.