Lørdag, 9. juni, kan alle komme ned i Tøjhushaven, hvor der vil blive spillet musik, malet, fotograferet og hygget alt sammen i et rustikt og retroinspireret miljø

 

Man kan opleve en enkelt dags god stemning med live musik, underholdning, og kreative aktiviteter.

“Smid dig i græsset med en kold øl i hånden og lyt til den skønne musik, der vil give genlyd i parkens natur”, lyder opfordringen fra Kulturskaberne.

Gennem hele dagen vil der komme forskellige indslag. Fra moderne musikere og lokale stand up komikere, til kunstnere som man ville kunne se male live nede i Tøjhushaven. Her kan man få mulighed for at drage inspiration fra kunstnerne og kreere sit eget lille stykke af et mesterværk. Musikken vil variere mellem forskellige genre, såsom rap med Palle, og irsk folkemusik med Danny the Dane. Som en ekstra ting vil der også blive budt på chili con carne kl. 18.00.

Break your Frame er en begivenhed lavet af Kulturskaberne Randers. Kulturskaberne er en gruppe af unge mennesker, som har fået mulighed for at sætte denne begivenhed på benene, takket være støtte fra Randers kommune og Kulturregion Østjysk Vækstbånd. Deres mål er at samle unge fra byen og skabe et brag af en festival, samt at give talenter fra Randers en mulighed for at stråle.

Break your Frame vil finde sted fra 15.00 til 22.00.