En betjent med falkeøje var onsdag morgen medvirkende til, at en 39-årig mand onsdag blev anholdt og sigtet for indbrud. Natten til fredag var der indbrud i en virksomhed på Viborgvej i Randers NV. En ukendt mand brød ind og stjal flere sække med pantflasker på stedet. En patrulje blev sendt til stedet, og de kunne på overvågningsvideoen se en mand komme cyklende til stedet, inden han brød ind i virksomhedens lager. Gerningsmanden var dog forduftet.

Tidlig onsdag morgen kl. 4 kørte en patrulje rundt på Storegade i Randers. I politibilen sad en af de betjente, der havde været med ude til indbruddet, og han spottede pludseligt en cykel, der stod i en port. Cyklen kunne han genkende fra overvågningsvideoen, så han bremsede straks vognen og gav sig til at lede efter cyklisten. Ham fandt han kort efter inde i en baggård med en række poser med pantflasker. Han lignede meget nøje den person, betjenten havde set på overvågningen. Da cyklen også viste sig at være stjålet, blev den 39-årige både sigtet for indbrud og for cykeltyveriet. Han nægtede at have noget med nogen af delene at gøre.