Pavia Hamann har stadig ikke givet livstegn, og Østjyllands Politis eftersøgninger har ikke givet noget resultat. Politiet vil derfor endnu engang bede om offentlighedens hjælp til at finde Pavia Hamann, skriver de i en pressemeddelelse

Pavia Hamann gik fra Randers Regionshospital natten til søndag 10. februar omkring kl. 01.00, og politiets efterforskning har afdækket, at han enten gik mod Auning eller Mørke. Politiet vil derfor særligt gerne høre fra borgere, der kan have set Pavia Hamann natten til søndag i tidsrummet mellem kl. 03.00 og kl. 06.00 på landevejen (Grenåvej) mellem Assentoft og Auning eller på landevejen (Ebeltoftvej/Randersvej) mellem Assentoft og Mørke.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Den 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, er af grønlandsk afstamning.

Pavia Hamann har senest givet lyd fra sig i en telefonsamtale med sin far kl. 04.30 søndag morgen, hvor han oplyste, at han befandt sig på en mark – formentlig ved Virringmark vest for Fausing i Randers SØ.