FNs 17 Verdensmål har banet vejen til Randers City

Lørdag d. 1. juni kl. 10-14 kan man på Rådhustorvet i Randers City få et unikt indblik i ét af de 17 verdensmål.

Denne lørdag er teamet Genbrug og med besøg fra nybygger og instagrammer Lise Vandborg, har I en unik mulighed i at opleve Danmarks tilgang til verdensmålene.

Lise Vandborg vil gå på scenen kl. 11.30 og vil give inspiration til at genbruge og upcycle til både hjemmet og garderoben.

Danmark For Målene handler om at fremme FN’s verdensmål i Randers. De 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030.

Lise Vandborg er blogger, instagrammer og influencer. Hun er gift med Michael Stig Christensen og sammen er de bedre kendt som ”Lise og Michael”, der vandt TV-programmet ”Nybyggerne” i 2016, hvor de ene og alene brugte genbrugsmøbler eller selvbyggede møbler i indretningen. På denne temadag vil Lise give inspiration til at genbruge og upcycle til både hjemmet og garderoben kl. 11.30.

Dansk Retursystem, P. Olesen & Sønner A/S, Nordea Invest, BKI – Brasil Kaffe Import og IVECO støtter verdensmålene og vil sammen med “Danmark for Målene” give inspiration til, hvordan vi som borgere også kan støtte verdensmålene. Vi håber, at du vil støtte op om Danmark for Målene og være med til at sikre én bæredygtig verden.